WATT FITNESS - Győr: fitness terem, konditerem, edzőterem, funkcionális tréning, alakformáló edzés, zsírégető edzés, kondícionáló edzés, erőnléti edzés, alakformálás, zsírégetés...
WATT FITNESS - Győr: fitness terem, konditerem, edzőterem, funkcionális tréning, alakformáló edzés, zsírégető edzés, kondícionáló edzés, erőnléti edzés, alakformálás, zsírégetés...
WATT FITNESS - Győr: Szolgáltatások...
 
 

EDZÉSFAJTÁINK, KÍNÁLATUNK...

KETTLEBELL EDZÉS

 
A Kettlebell egy tradicionális orosz gömbsúlyzó, melynek szakszerű használatával látványosan tudod fejleszteni a fizikumodat és az izmaidat. Az egyik leghatékonyabb sporteszköz az erő és az állóképesség fejlesztéséhez. A Kettlebell edzés előnyeiből Te is profitálhatsz, akár élsportoló vagy, akár csak az egészségéért edző amatőr, akár vagy férfi.
 
A Kettlebell első pillantásra egy "füles golyóbis" csupán, igazi hatékonyságát az SF (STRONGFIRST) rendszer helyes alkalmazásával fogod megtapasztalni. Az SF rugalmas rendszerének a lényege, hogy mivel a tested egy egységes egészet alkot, ezért akként is kezeljük és edzük. A test egészének edzése olyan készség, amely rendszeres gyakorlást kíván. Ha tökéletesen kivitelezett gyakorlatokkal "gyakoroltatod", edzed a testedet, az közel tökéletesen fog reagálni a munkára. A minőség tehát mindenképpen a mennyiségi edzés elé kell, hogy kerüljön.
 
Az SF rendszere nem óriási, felpumpált izmok építésére, hanem a testkompozíció optimalizálására törekszik, így a nők is jelentős hasznot húzhatnak a Kettlebell edzések végzése során. Lefogynak, túlméretes izmok nélkül megerősödnek, miközben testtartásuk láthatóan és érezhetően javul.
 
A Kettlebell -STRONGFIRST rendszerű - használata kiválóan támogatja a legtöbb sportágban a fizikai felkészülést, hiszen az egyik legjobb alapot nyújtja a fizikai képességek terén. Nem merevít el, szakszerű felhasználója robbanékonnyá, lazává, kitartóvá, erőssé válik.
 
Az SF rendszere alapvetően ballisztikus és erőgyakorlatokat, illetve ezek kevert változatát használja. Ezek végrehajtása során - természetesen az egészség maximális szem előtt tartásával - a legnagyobb gyorsulást kell előidézni egy mozgáspályán, illetve a maximális izomfeszülést a legnagyobb mozgástartományban. Ezek lehetővé teszik a test egészének optimális edzését, és éppen ez az, amiért sportolók is előszeretettel használják.
 
A Kettlebell gyakorlatilag egy teljes edzőterem a kezedben, amellyel a következőket érheted el:
  • extrém mértékű zsírleadás rövid idő alatt,
  • esztétikus, atletikus izomzat, kiváló megjelenés,
  • javuló testtartás,
  • jelentős erőnövekedés,
  • állóképesség fejlődés,
  • erős és hajlékony törzsizomzat,
  • gyorsaság és robbanékonyság,
  • kiváló mozgáskoordináció és testtudat,
  • funkcionális erő javulása.
SF - STRONGFIRST
 
A Kettlebell kezdetben orosz mezőgazdasági eszköz volt, melyet a termények mérésére használtak ellensúlyként (1 PUD = 16 Kg). Ezt pakolgatva, emelgetve a munkások megerősödtek, majd egymással rivalizálva versenyeztek is. Népszerűsége az 1900-as évek elejétől nőtt jelentősen, amikor sporteszközként kezdték el használni és nemzeti versenyeket is rendeztek Kettlebell vagy Girya emelésekből. Közel száz évvel ezelőtt már Amerikába is eljutott ez az eszköz, a legendás Arthur Saxon tette népszerűvé. Később az orosz majd szovjet súlyemelők, birkózók, judo vagy sambo versenyzők több generációja használta a Kettlebell-t.
 
A Kettlebell-t a Szovjet Néphadsereg, majd az orosz különleges erők (Specnaz) használták fizikumuk fejlesztéséhez és teszteléséhez. Ez utóbbi erőnléti edző tisztje volt a Kettlebell edzés "atyja", Pavel Tsatsouline. Pavel 1998-ban az USA-ba emigrált, ahol az orosz tradicionális Kettlebell edzésre alapozva létrehozta az SF (STRONGFIRST) oktatási és instruktori programját.
 
 
KETTLEBELL EDZÉS KETTLEBELL EDZÉS KETTLEBELL EDZÉS KETTLEBELL EDZÉS
 
 
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás MySpace megosztás
 
 
WATT FITNESS - Győr: Hatékony, időtakarékos edzések Neked! - Kettlebell, TRX, Hot Iron, CrossFIT, Boot Camp, Gerinctorna, Személyi edzés...
WATT FITNESS - Győr: fitness terem, konditerem, edzőterem, funkcionális tréning, alakformáló edzés, zsírégető edzés, kondícionáló edzés, erőnléti edzés, alakformálás, zsírégetés...