WATT FITNESS - Győr: fitness terem, konditerem, edzőterem, funkcionális tréning, alakformáló edzés, zsírégető edzés, kondícionáló edzés, erőnléti edzés, alakformálás, zsírégetés...
WATT FITNESS - Győr: fitness terem, konditerem, edzőterem, funkcionális tréning, alakformáló edzés, zsírégető edzés, kondícionáló edzés, erőnléti edzés, alakformálás, zsírégetés...
WATT FITNESS - Győr: Szolgáltatások...
 
 

EDZÉSFAJTÁINK, KÍNÁLATUNK...

Ha Te is szeretnél látványos eredményeket, de nincs sok időd a testedzésre, akkor a funkcionális tréningeket Neked találták ki!
 
A funkcionális tréning lényege, hogy a mindennapi életből vett mozdulatokat használunk edzés közben, és a cél az, hogy minél több izomcsoportot megmozgass minden egyes gyakorlat alkalmával. A mindennapos tevékenységeid elvégzéséhez az izmaidnak funkcionálisan kell erősnek lenniük, ezért - a testet komplex egészként értelmezve - minden izomcsoportodat célzott terhelés éri.
 
A funkcionális edzés révén olyan fejlődésen mész keresztül, aminek eredményét a mindannapi élet során fogod majd élvezni: erősebb leszel, könnyebben és gyorsabban fogsz mozogni, és természetesen a külső megjelenésed is sokkal vonzóbbá, esztétikusabbá válik. Ha viszont speciális edzéscéljaid vannak, egyedi gyakorlatsorokkal azokat is elérheted.
 
A funkcionális tréning révén könnyebben meg fogsz tudni felelni a hétköznapok kihívásaira. A funkcionális tréning olyan sokrétű alapot ad Neked, amelyekre később olyan - akár specifikus - mozgásokat, képességeket is fel tudsz majd építeni, melyekre adott sportágban vagy élethelyzetben szükséged van: erősítheted a koordinációs képességed, robbanékonyabb lehetsz, célzottan fejlesztheted egyes izomcsoportjaidat.
 
A funkcionális tréningnek számos előnye van a hagyományos súlyzós és gépes erőedzéssel szemben:
 • több izmodat stimulálja egyszerre (nincs izoláció), így nagyon hatékonyan tudsz edzeni,
 • rendkívül időtakarékos, hiszen egy rövid edzés alatt is minden izmod dolgozik,
 • az edzést bárhol végezheted, nincs szükséged méregdrága gépekre,
 • könnyen megtanulható, gyakorlatias, funkcionális mozgásminták,
 • változatos, a gyakorlatok tárháza kimeríthetetlen,
 • a törzsizmaid stabilizálnak, ezáltal egyidejűleg azok is fejlődnek,
 • komoly terhelés a keringési rendszeredre is (a szív- és a tüdőkapacitásod javul),
 • az ízületi szalagjaid is aktívan részt vesznek a stabilizálásban,
 • és szórakozásnak sem utolsó...
 

CrossFit

 
CrossFitCrossFit: hatékony - változatos - sokoldalú ...
Érdemes kipróbálnod !
További részletek: CrossFit...
 

KETTLEBELL EDZÉS

 
KETTLEBELL EDZÉSA Kettlebell egy tradicionális orosz gömbsúlyzó, melynek
szakszerű használatával látványosan tudod fejleszteni a
fizikumodat és az izmaidat. Az egyik leghatékonyabb
sporteszköz az erő és az állóképesség fejlesztéséhez. A
Kettlebell edzés előnyeiből Te is profitálhatsz, akár
élsportoló vagy, akár csak az egészségéért edző amatőr,
akár nő vagy férfi.
További részletek: KETTLEBELL EDZÉS...
 

HOT IRON

 
HOT IRONA HOT IRON egy csoportos, súlyzórudas, zenére végzett, HATÉKONY EDZÉS! UTÓZSÍRÉGETŐ HATÁSÚ EDZÉS!
Az IRON SYSTEM egy célirányos,szisztematikus,tervszerű edzésrendszer, mely mindemellett SZÓRAKOZTATÓ is. Három fokozata van:Hot Iron I.,Hot Iron II. és az IRON CROSS, ami legkeményebb!
További részletek: HOT IRON...
 

TRX EDZÉS

 
TRX EDZÉSA TRX egy hordozható, felfüggeszthető funkcionális tréning eszköz, mellyel erődet, egyensúly-érzékedet, hajlékonyságodat, állóképességedet egyaránt fejleszteni tudod. A fittségi állapotod nem számít, hiszen bárki elkezdheti! A TRX minden izomcsoportod edzésére alkalmas, a gyógytornától kezdve az élsporton át egészen a testépítésig, minden területen alkalmazhatod.
További részletek: TRX EDZÉS...
 

SZEMÉLYI EDZÉS

 
SZEMÉLYI EDZÉSA személyi edzés lényege, hogy teljes körűen és mértékben a Te igényeidre és lehetőségeidre szabott edzéstervet állítunk össze Neked, melynek végrehajtásában folyamatos segítséget nyújtunk Neked.
További részletek: SZEMÉLYI EDZÉS...
 

GERINCTORNA

 
GERINCTORNAA gerinctorna segíti a gerinced épségének fenntartását, tehát nemcsak a gerincbántalmak kezelésének, hanem azok megelőzésének is fontos eszköze. A rendszeres gerinctréning sokat segít a helyes testtartásod kialakításában és az ízületkímélő mozgáskultúra elsajátításában.
További részletek: GERINCTORNA...
 

Funkcionális Mozgásminta Szűrés - FMS

 
Az FMS (Funkcionális Mozgásminta Szűrés) lényege, hogy különböző tesztek és szűrők segítségével feltérképezzük a mozgáskultúrádat, így gyorsan meggyőződhetünk arról, hogy a testedet "megfelelően" használod-e, illetve a mozdulataid árulkodnak-e bármiféle olyan rizikófaktorról, amik csökkenthetik a teljesítményedet, szélsőséges esetben pedig akár egészségkárosodáshoz is vezethetnek.
További részletek: Funkcionális Mozgásminta Szűrés - FMS...
 

Boot Camp

 
A Boot Camp egy "kiképzés-jellegű" tréning, mely során magas ismétlésszámban végzett koreográfiamentes gyakorlatok követik egymást. Az akaraterőd és az állóképességed soha nem látott tempóban fog növekedni, ami könyörtelen fegyver lesz a zsírpárnáid ellen.
További részletek: Boot Camp...
 

Masszázs

 
A masszázs az emberiség gyógyító eljárásainak egyik legősibb módja. A masszázzsal megelőzhetjük a betegségeket, megőrizhetjük egészségedet és teljesítőképességedet, és kikapcsolódásnak, lazításnak, stresszoldásnak is kiváló.
További részletek: Masszázs...
 
 
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás MySpace megosztás
 
 
WATT FITNESS - Győr: Hatékony, időtakarékos edzések Neked! - Kettlebell, TRX, Hot Iron, CrossFIT, Boot Camp, Gerinctorna, Személyi edzés...
WATT FITNESS - Győr: fitness terem, konditerem, edzőterem, funkcionális tréning, alakformáló edzés, zsírégető edzés, kondícionáló edzés, erőnléti edzés, alakformálás, zsírégetés...